Akcija
  • Zeolit cena ZEO Detoxify prašek, zeolit mineral

ZEO Detoxify v prahu

19.98  15.98 

ZEO Detoxify je popolnoma naraven mineral v prahu, namenjen vsakodnevnemu razstrupljanju organizma in krepitvi imunskega sistema, ki vsebuje aktivirani zeolit klinoptilolit.

ZEO Detoxify lahko odlično uporabljate tudi kot puder in kot izredno učinkovito obrazno masko.

Aktiviran zeolit klinoptilolit se priporoča pri razstrupljanju organizma, krepitvi imunskega sistema, težavah prebavnega trakta, srčnih obolenjih, pomanjkanju energije, koncentracije, nespečnosti, pri osteoporozi, artritisu za nego kože, pri urezninah in celjenju ran…


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/pureli48/public_html/wp-content/themes/Avada/functions.php on line 803
Kategorija:

Opis izdelka

Zeolit cena ZEO Detoxify prašek

Zeolit cena ZEO Detoxify prašek v akciji- samo 15.98 eur!

Zeo Detoxify prašek je popolnoma naraven mineral v prahu, namenjen vsakodnevnemu razstrupljanju organizma in krepitvi imunskega sistema, ki vsebuje aktivirani zeolit klinoptilolit.

Aktiviran zeolit klinoptilolit se priporoča pri razstrupljanju organizma, krepitvi imunskega sistema, težavah prebavnega trakta, srčnih obolenjih, pomanjkanju energije, koncentracije, nespečnosti, pri osteoporozi, artritisu za nego kože, pri urezninah in celjenju ran…

NAVODILA ZA UPORABO:

Napitek: Raztopite 2x dnevno 1 čajno žlico ZEO detoxify v kozarcu vode (sok, smoothie…) in popijte, najbolje zjutraj na tešče in zvečer pred spanjem. Čez dan pijte vodo v zadostnih količinah. Priporočamo vsaj 30­-dnevno razstrupljevalno kuro, s ponovitvijo po 3 mesecih.

Obrazna maska: 2 ali 3 čajnim žličkam dodajte vodo, da dobite primerno kremasto zmes (za kompaktnost lahko dodate tudi malo medu). Nanesite na obraz in po 20 min sperite z vodo. Uporabljajte masko vsaj 2x tedensko.

Sestavine: 100% aktivirani zeolit klinoptilolit
Delež klinoptilolita: min. 92%
Mikronizacija: do 20 mikronov
Hranilna vrednost: Energijska vrednost 0 kJ/0 kcal, beljakovine 0 g, ogljikovi hidrati 0 g, maščobe 0 g

Opozorila: Osebe, ki jemljete zdravila, nosečnice in doječe matere se pred začetkom jemanja posvetujte s svojim zdravnikom. Če se pojavijo neželeni učinki, prenehajte z jemanjem. Shranjujte pri sobni temperaturi, zaščiteno pred vlago in nedosegljivo otrokom.

Proizvedeno v: EU, BLPM d.o.o., www.pure­-life.si
Poreklo minerala: Srbija (Kopaonik)
Neto količina: 250g
(vključen DDV)