• Zeolit kapsule Zeo Detoxify

Zeolit kapsule Zeo Detoxify, 180 kapsul

24.90 

Zeolit v kapsulah Zeo Detoxify je popolnoma naraven mineral v kapsulah, namenjen vsakodnevnemu razstrupljanju organizma in krepitvi imunskega sistema, ki vsebuje aktivirani zeolit klinoptilolit.


Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /home/pureli48/public_html/wp-content/themes/Avada/functions.php on line 803
Kategorija:

Opis izdelka

Zeolit kapsule Zeo Detoxify

Zeolit kapsule Zeo Detoxify je popolnoma naraven mineral v kapsulah, namenjen vsakodnevnemu razstrupljanju organizma in krepitvi imunskega sistema, ki vsebuje aktivirani zeolit klinoptilolit.

NAVODILA ZA UPORABO:

Napitek: Zeolit kapsule Zeo Detoxify je priporočljivo konzumirati 2x dnevno po dve kapsuli ob zadostnih količinah vode (najmanj 2 litra dnevno). Najbolje je jemati kapsule zjutraj in zvečer. Če imate resne zdravstvene težave lahko dozo kapsul povečate. Zeolit ni možno predozirati.

Sestavine ene vegetarijanske kapsule:

  • 800 mg  = 100% naravni aktivirani zeolit klinoptilolit (vsebnost klinoptilolita nad 92%, granulacija do 5 mikronov)
  • 115 mg = ovoj vegetarijanske HPMC kapsule (100% celuloza)

Hranilna vrednost: Energijska vrednost 0 kJ/0 kcal, beljakovine 0 g, ogljikovi hidrati 0 g, maščobe 0 g

Opozorila: Osebe, ki jemljete zdravila, nosečnice in doječe matere se pred začetkom jemanja posvetujte s svojim zdravnikom. Če se pojavijo neželeni učinki, prenehajte z jemanjem. Shranjujte pri sobni temperaturi, zaščiteno pred vlago in nedosegljivo otrokom.

Aktiviran zeolit klinoptilolit se priporoča pri razstrupljanju organizma, krepitvi imunskega sistema, težavah prebavnega trakta, srčnih obolenjih, pomanjkanju energije, koncentracije, nespečnosti, pri osteoporozi, artritisu za nego kože, pri urezninah in celjenju ran…

A za boljši imunski sistem so tablete nujno potrebne?

Jasno je, da lahko nezdrav življenjski slog poruši imunski sistem, a za njegovo okrepitev zgolj opustitev neustreznih vzorcev najverjetneje ne bo zadostovala.

Če je vaš imunski sistem močno oslabljen, so lahko prava izbira posebne tablete za imunski sistem, ki bodo poskrbele za dvig odpornosti vašega organizma.

Tablete za imunski sistem so lahko izdelane iz različnih sestavin, za eno najuspešnejših učinkovin v tabletah za imunski sistem pa zagotovo velja tudi naravni mineral zeolit.

Proizvedeno v: EU, BLPM d.o.o., www.purelife.si
Poreklo minerala: Srbija, Kopaonik

Pakiranje: Zeolit kapsule Zeo Detoxify vsebuje 180 kapsul.

Neto količina: 164,7g

Priporočamo tudi zeolit v prahu Zeo Detoxify,  za higeno vaših zob pa zobno pasto z zeolitom Zeo-medic!