• apricarc-cover

B17 APRICARC

29.50 €70.00 €

B17 APRICARC je prehransko dopolnilo, ki poleg B17 vsebuje tudi ekstrakt bukovega ostrigarja v prahu, ekstrakt gobe reishi in ekstrakt navadnega rakitovca v prahu. Osnovna sestavina B17 APRICARC so posušena marelična jedrca z aktivno sestavino B17 (imenovanim tudi laetril ali amygdalin), ostali sestavini, bukov ostrigar in goba reishi pa vsebujeta tudi beta-glukane.

Kombinacija vseh teh sestavin vam tako ponuja kompleksno prehransko dopolnilo, ki izredno učinkovito krepi imunsko odpornost organizma in vam vrača telesno ter mentalno moč.

Količina: 60 kapsul ali 180 kapsul

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis izdelka

Sestava:

1 želatinasta kapsula B17 APRICARC (400 mg) vsebuje: ekstrakt mareličnih jedrc v prahu, ekstrakt navadnega rakitovca v prahu (Hippophae rhamnoides), ekstrakt gobe reishi (Ganoderma lucidum), ekstrakt bukovega ostrigarja v prahu (Pleurotus ostreatus) in olje mareličnih jedrc. Aktivne sestavine v 4 kapsulah /priporočen dnevni vnos/: betaglukani 275,52 mg, marelična jedrca z vsebnostjo laetrila v naravni obliki 640mg.

Uporaba: 1-2 kapsuli dvakrat (2x) dnevno pred obrokom za obdobje 3-6 mesecev. Kapsulo lahko pogoltnete v celoti in poplaknete z vodo ali pa njeno vsebino dodate hrani oz. stresete v vodo.

Hranilna vrednost (g/100g):
Beljakovine 12,3
Ogljikovi hidrati 7,8
Maščobe 18,5
Vlaknine 54,2

Energetska vrednost (kJ/kcal/100g): 1026,2/244,4

Neto količina: 29,7g ± 5% (60 kapsul)
Poreklo: EU
Ekskluzivni distributer: BLPM d.o.o., Kajakaška 36b, 1211 Ljubljana Šmartno, www.pure-life.si
(vključen DDV)

Pri pošiljanju se ne bo obračunala poštnina

Opozorila / Pomembna obvestila: Priporočena dnevna količina: 4 kapsule. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznoliko prehrano. Prehransko dopolnilo ni priporočljivo za otroke mlajše od 3 let in nosečnice ter doječe matere. Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi do 25°C, nedosegljivo otrokom in zaščiteno pred vlago. Uporabite kapsulo takoj po odstranitvi iz pretisnega omota.

Marelična jedrca in njihova moč

Marelice so že pred tisočletji s Himalaje prenesli v Perzijo in Armenijo, od koder izhaja njihovo latinsko ime ­ Prunus armeniaca. Marelice so zelo cenili tudi stari Rimljani in Grki, ki so sadežem rekli kar zlata jabolka sonca. Marelice so bogat vir rudninskih snovi in vitaminov A in E, prav tako pa vsebujejo tudi betakaroten.

Poleg mareličnega slastnega in sočnega mesa pa ne smemo pozabiti na njihove koščice, v katerih se skrivajo jedrca, imenovana “marelični” ali “grenki mandeljni”. Poleg tega, da so dober vir železa, kalija in fosforja so eden najboljših virov B17. Iz mareličnih jedrc pridobivamo tudi organsko olje, bogato z gama linolensko kislino.

B17 sta v 50­ih letih minulega stoletja izolirala oče in sin, dr. Ernst Krebs in dr. Ernst Krebs mlajši, in ga poimenovala “laetril”. Ker B17 pridobivajo iz družine Prunus Amygdalis Rosacea, ga imenujemo tudi “amigdalin”. V naravi ga najdemo v hrani, ki vsebuje nitroloside, najbolj bogata z B17 so prav jedrca mareličnih koščic.