Razstrupljanje jeter

Utrujenost pri športu? Razlog so lahko tudi preobremenjena jetra. Razstrupljanje jeter lahko odpravi utrujenost in morda tudi vašo brezvoljnost.

Za vašo pogosto utrujenost in brezvoljnost niso vedno krive dotrajane vzmetnice ali nepravilno poravnani vzglavniki. Nasprotno, ta simptoma sta lahko samo prva resna signala preobremenjenosti jeter. Razstrupljanje jeter – uberite naravno pot z zeolitom!

Že v osnovni šoli nas učijo, da so jetra čistilna naprava v našem telesu. Jetra škodljive snovi predeluje v neškodljive.

V današnjem načinu življenja pa smo izpostavljeni različnim zunanjim vplivom, ki slabijo delovanje naših jeter.

Dolgotrajen stres, uživanje zdravil in opojnih substanc, izpostavljenost kemikalijam, sevanje (e-smog), kajenje, slabo prehranjevanje, neredno spanje… Govorimo o t.i. oksidativnem stresu. Zaradi prostih radikalov, ki nastajajo pri zgorevanju energije iz hrane, se staramo.

Hkrati jetra sodelujejo pri proizvodnji holesterola in presnovi maščob. Če sta ta dva procesa motena, pride lahko do zdravstvenih težav.

Jetra lahko po naravni poti razstrupite na različne načine

Zeo Detoxify tudi v kapsulah

Na voljo imate različne možnosti. Zeliščna prehranska dopolnila, protokol z grenko soljo in grenivkami, kavno klistiranje črevesnih poti itd.

Eden izmed najbolj naravnih, varnih in neinvazivnih načinov je razstrupljanje jeter s pomočjo vulkanskega minerala zeolita klinoptilolita.

Mnoge raziskave so pokazale, da so po jemanju zeolita klinoptilolita  najbolj razbremenjena prav naša jetra.

Mineral zeolit klinoptilolit  znižuje odvečne maščobe v krvi. Odstranjuje strupene snovi že v črevesju in tako vodi k obnavljanju jeter. Polet tega veže nase tudi amonijak in razbremenjuje jetra.

Z jemanjem vulkanskega praha zeolit se organizem razbremeni in dobi več energije za regeneracijo. Zaradi svojega razstrupljevalnega učinka je zeolit zelo primeren tudi za upočasnitev procesa staranja in preprečevanje raznih bolezni.

Razstrupljanje jeter z zeolitom je kot pranje s »pralnim praškom«

Priporočljivo je narediti vsaj enomesečno razstrupljevalno kuro z zeolitom. Vsak dan si 2x naredite zeolitni detoks koktejl. 1 poravnano čajno žličko vulkanskega minerala ZeoDetoxify (3 do 5g) zmešajte v 2 dcl vode ali čaja zjutraj in zvečer. Uživanje zeolitnega koktejla naj čez dan obvezno spremlja dovolj popite vode.

Ob razstrupljevalni kuri z zeolitom pazite tudi na količino, čas in kakovost zaužite hrane.  Nenazadnje pa tudi na to, kako hitro vse skupaj pojeste. Tako boste za svoja jetra in posledično celotno zdravje naredili ogromno…

Vsi poznamo pregovora »Si, kar misliš« in »Povej mi, s kom se družiš, in povem ti, kdo si«. Naj dodamo tudi tega: da »Smo, to kar prebavimo…«