Razstrupljanje jeter

Razstrupljanje jeter lahko odpravi utrujenost in morda tudi vašo brezvoljnost.

Ni nujno, da so za vašo pogosto utrujenost in brezvoljnost krive dotrajane vzmetnice ali nepravilno poravnani vzglavniki, ampak sta lahko omenjena razloga prva resna signala za vaša preobremenjena jetra.

Že v osnovni šoli nas učijo, da so jetra čistilna naprava v našem telesu, ki škodljive snovi predeluje v neškodljive.

V današnjem načinu življenja, t.i. moderni civilizaciji, smo izpostavljeni različnim zunanjim vplivom, ki slabijo delovanje naših jeter.

Dolgotrajen stres, uživanje zdravil in opojnih substanc, izpostavljenost kemikalijam, sevanje (e-smog), kajenje, slabo prehranjevanje, neredno spanje…

Govorimo o t.i. oksidativnem stresu, ki nas – preko agresivnih delcev kisika oz. prostih radikalov, ki nastajajo pri zgorevanju energije iz hrane – stara.

Hkrati jetra sodelujejo pri proizvodnji holesterola in presnovi maščob. Če sta ta dva procesa motena, pride lahko do zdravstvenih težav.

 

Jetra lahko po naravni poti razstrupite na različne načine

razstrupljanje jeterNa voljo imate različne možnosti, od raznih zeliščnih prehranskih dopolnil preko protokola s soljo in grenivkami do kavnega klistiranja črevesnih poti.

Eden izmed najbolj naravnih, varnih in neinvazivnih načinov je razstrupljanje jeter s pomočjo vulkanskega minerala zeolita klinoptilolita.

Mnoge raziskave so namreč pokazale, da so po jemanju zeolita klinoptilolita prav najbolj razbremenjena naša jetra.

Mineral zeolit naj bi zniževal odvečne maščobe v krvi, odstranjeval strupene snovi že v črevesju in tako vodil k obnavljanju jeter. Polet tega so jetra močno razbremenjena, ker zeolit veže nase tudi amonijak.

Z jemanjem vulkanskega praha zeolita se organizem torej razbremeni, dobi več energije za regeneracijo. Zaradi svojega razstrupljevalnega učinka je zeolit zelo primeren ne samo za razstrupljanje jeter ampak tudi za upočasnitev procesa staranja in s tem tudi za preprečevanje raznih bolezni.

Razstrupljanje jeter z zeolitom je kot pranje s »pralnim praškom«

Priporočljivo je narediti vsaj enomesečno razstrupljevalno kuro z zeolitom; vsak dan si 2x naredite zeolitni detoks koktejl. 1 poravnano čajno žličko vulkanskega minerala ZeoDetoxify (3 do 5g) zmešajte v 2 dcl vode ali čaja zjutraj in zvečer. Uživanje zeolitnega koktejla naj čez dan obvezno spremlja dovolj popite vode.

Če boste ob opravljeni razstrupljevalni kuri z zeolitom posvetili pozornost temu koliko hrane pojeste, kdaj in kakšno hrano jeste in nenazadnje kako hitro vse skupaj pojeste, boste za svoja jetra in posledično celotno zdravje naredili ogromno…

Vsi poznamo pregovora »Si, kar misliš« in »Povej mi, s kom se družiš, in povem ti, kdo si«. Naj dodamo tudi tega: da »Smo, to kar prebavimo…«

  • Akcija

    ZEO Detoxify v prahu

    19.98  15.98